Caută în site
Începutul paginii

Cine suntem


Automation Software LabCine suntem

Suntem experți în automatizări industriale.

Fie că este vorba de dezvoltare software, puneri în funcțiune, service utilaje, sau instruire personal, putem rezolva orice problemă apărută în producția sau testarea industrială.

În prezent colaborăm cu un constructor de linii de asambare în industria auto din Italia, pentru care desfășurăm activități în Italia, România și India dar, de asemenea, avem și clienți autohtoni.

Domeniul nostru de expertiză și aplicabilitate este vast, acoperind practic tot sectorul industrial, însă ramura principală în care ne desfășurăm activitatea este crearea la comandă de sisteme logice programabile utilizabile în automatizări industriale (relee programabile, controlere de securitate, PLC-uri), variind de la dimensiuni compacte până la seriile top de gama ale celor mai mari producători din domeniu, de la afișaje de panou de dimensiuni reduse până la panouri operatoare de mari dimensiuni (HMI) sau sisteme SCADA complexe pentru supervizarea unei întregi linii de producție sau unui grup de utilaje, fie că este vorba de convertizoare, acționări inteligente sau sisteme cu Montion Control.

Pentru toate echipamentele și produsele descrise mai sus oferim service și suport tehnic, pornind de la analiză software existent, identificare și eliminare erori de funcționare, până la actualizări pentru eficientizarea procesului industrial sau programare de funcții noi.

Dat fiind că software-ul industrial nu poate funcționa în bune condiții decât pe platforme electrice și mecanice bine puse la punct, oferim clienților noștri servicii electrice și mecanice ca funcții suport. Pentru o listă orientativă a serviciilor pe care le oferim accesaţi pagina ce facem.

Sediul central al Automation Software Lab este în București. Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contatați.

Echipa

Vlad Colesnic
  • Software 95%
  • Mecanică 35%
  • Electrică 65%
  • IT 85%

Vlad Colesnic

Inginer sistem software industrial

Vlad este specialist în automatizări industriale, pasionat de software design (PLC & SCADA) cu un portofoliu impresionant de lucrări în toată lumea, din care amintim:

  • software pentru un stand de testare cutii de viteze pentru elicoptere,
  • software design pentru Technomatic Italy într-un proiect ce se desfăşoară pe trei continente,

Vlad este într-o continuuă căutare a imposibilului, un concept cel puţin curios pentru el.