Caută în site
Începutul paginii

Producători


Automation Software LabProducători
Cermate

Cermate


Adăugat pe 8 mai 2014

     Compania taiwaneza CERMATE este un producător de componente electronice hardware si software de renume specializat în producția de panouri operatoare (HumanMachine Interface sau HMI) cu ecran tactil. Cermate Technologies Inc. produce panouri operatoare, panouri HMI cu sistem de operare Windows CE(WinCE Panel PC), Panouri Industriale de tip PC (IPC), monitoare touch si adaptoare USB. CERMATE furnizează în prezent peste 100.000 de unități hardware de înaltă calitate per an catre companii de succes din întreaga lume, dintre care le amintim pe cele mai cunoscute: Advantech, Honeywell, Fatek, Banner și Siemens.

    CERMATE este prezenta pe piata din anul 2003, dar are o echipa de specialisti cu mai mult de 25 ani de experiență în proiectarea și fabricarea panourilor operatoare. Cu sediul în Taipei, Taiwan și diferite diviziiin întreaga lume: unitățile de producție din Shanghai și Shenzhen, China și divizia de dezvoltare software din Vancouver, Canada, CERMATE se recomanda nu numai prin prețurilecorecte și accesibile, dar, de asemenea, prin produsele sale de inalta calitate si a standardelor de producție, regasite in faptul ca imparte aceleași locatii, facilitati si linii de producție în China, cu Advantech și ASUS.

    In momentul de fata CERMATE ofera 4 serii distincte de panouri operatoare: PK – seria economica, PT – seria imbunatatia, PX – seria avansata și GX– seria cu sistem de operare WindowsCE. Dispozitivele sunt potrivite pentru o gamă completă de aplicații de la Automatizarea Utilajelor (Machine Automation), Automatizarea Unitatilor de Productie (Factory Automation) si Automatizarea Cladirilor (Building Management Systems).

    Avantajele cheie ale panourilor operatoare CERMATE sunt: o foarte bună calitate, preț scăzut, programare facila cu ajutorul software-ului gratuit PM Designer, bibliotecă completă de elemente grafice, controale și funcții cu posibilitatea de a crea noi funcții utilizând modul Macro, posibilitatea simularii off-line și on-line, posibilitatea readaptarii in mod automat a oricarui proiect pentru oricare panou operator din gama, control de la distanță a panoului operator de pe telefon, tabletă sau PC utilizând tehnologia VNC, gama larga de porturi de conectare RS232/ RS422/ RS485/ Ethernet/ USB/ MicroSD, multitudine impresionanta de elemente cu care pot comunica (senzori, module IO, PLCuri, PC), intrare video si audio si optional 6 taste functionale aditionale.


    PanelExpress este soluțiaSCADA oferita de CERMATE pentru urmarirea instalatiilor complexe. PanelExpress foloseste aceeasi platforma de programare PM Designer precum panourile operatoare cu avantajul de a rula pe orice PC normal.

    Începând din anul 2014, SC Automation Software Lab SRL devine unic distribuitor oficial in Romania pentru gama completa de produse CERMATE. Datorită listei extinse de drivere de comunicatie pentru aproape orice marca de PLC si protocol cunoscute (peste 400 de drivere) panourile operatoare CERMATE pot înlocui orice tip de panou operator al clientului ce doreste a fi substituit cu un produs fiabil de ultima generatie.
Oferta noastra cuprinde studiul pentru produsul alternativ CERMATE și, de asemenea, refacerea proiectului vechiului panou operator în limbajul de programare CERMATE.

Citește mai mult
Janome

Janome


Adăugat pe 24 aprilie 2014

Compania japoneza JANOME este la baza lider mondial în furnizarea de utilaje de cusut industriale. In anii ’70 pentru a isi consolida pozitia de leader, JANOME deschide divizia JANOME Industrial Equipments prin care ofera clientilor produse proprii, dezvoltate de-a lungul timpului pentru asamblarea propriilor utilaje. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt electropresele in gama 500N – 20000N, caracterizate prin flexibilitatea in programare si trasabilitatea completa a presarile prin rezultate, date si curbe de presare.

Automation Software Lab facilitează achiziționarea, instalează, programează, upgradează, si asigură service pentru toata gama de electroprese JANOME.

Citește mai mult
Bosch Rexroth

Bosch Rexroth


Adăugat pe 12 februarie 2014

Bosch Rexroth este lider mondial în furnizarea de componente și soluții complete de automatizare pentru toate ramurile industriale. De la industria metalurgică, prese, mașini unelte, echipamente mobile sau execuție mase plastice, până la aplicații în industria alimentară și de împachetare, tipografică sau inginerie civilă.

Domeniile de competență ale firmei Bosch Rexroth cuprind tehnica liniară și de montaj, comenzi și acționari electrice, sisteme electrice de insurubare, pneumatica si hidraulica.

Bosch Rexroth oferă toată gama de echipamente pentru acționari și automatizări. Totul de la o singura sursă.

La comandă, Automation Software Lab facilitează achiziționarea, instalează, programează, upgradează, înlocuiește, repară sau asigură service pentru orice echipament Bosch Rexroth din gamele de mai jos.

Citește mai mult