Caută în site
Începutul paginii

Bosch Rexroth

The Drive & Control Company


Automation Software LabProducătoriBosch Rexroth

Bosch Rexroth este lider mondial în furnizarea de componente și soluții complete de automatizare pentru toate ramurile industriale. De la industria metalurgică, prese, mașini unelte, echipamente mobile sau execuție mase plastice, până la aplicații în industria alimentară și de împachetare, tipografică sau inginerie civilă.

Domeniile de competență ale firmei Bosch Rexroth cuprind tehnica liniară și de montaj, comenzi și acționari electrice, sisteme electrice de insurubare, pneumatica si hidraulica.

Bosch Rexroth oferă toată gama de echipamente pentru acționari și automatizări. Totul de la o singura sursă.

La comandă, Automation Software Lab facilitează achiziționarea, instalează, programează, upgradează, înlocuiește, repară sau asigură service pentru orice echipament Bosch Rexroth din gamele de mai jos.

[:ro]Tehnologie de montaj[:en]Assembly technology

Tehnologie de montaj

Lider de necontestat in domeniul industrial, Bosch Rexroth ofera cea mai extinsa gama de produse de tehnica de montaj. Structurile ce se pot realiza variaza de la cele mai simple pana la linii automatizate de complexitate ridicata.

Cu o vasta experienta in domeniu va oferim orice element din gama completa Bosch Rexroth la cele mai avantajoase preturi. Deasemenea oferim servicii de asistenta, montaj si proiectare atat pentru solutii izolate cat si pentru sisteme complexe.

  • Niciun produs adăugat.
[:ro]Sisteme de insurubare[:en]Tightening systems

Sisteme de insurubare

Descriere

[:ro]Hidraulică industrială[:en]Industrial hydraulics

Hidraulică industrială

Bosch Rexroth este furnizor pentru producătorii de mașini și instalații din toate branșele industriale importante: începând cu mașini unelte, mașini pentru producerea maselor plastice, metalurgie, turnătorie, continuând cu tehnica de testare și simulare, până la tehnica navală, tehnica de scenă şi cea a realizarii instalaţiilor pentru parcurile de distracţii. Totul la cele mai înalte standarde de calitate.